Lähiruokatuotteita ja maukasta syötävää

LähiKontti on perustettu vuonna 2020 luomumaatilamme Konttiaho Highland Ranchin sivuelinkeinoksi. Ajatuksenamme oli perustaa aluksi lähiruokatuotteiden ja ekologisten kodintuotteiden sekä lahjatavaroiden myymälä. Kahvila tuli mukaan suunnitelmiin viime metreillä ja kahdeksan asiakaspaikan sekä pienen keittiön turvin aloitimme kahvilapalveluiden tarjoamisen.

Tavoitteena viihtyvyys ja laadukkaat palvelut

Alkumetreistä alkaen halusimme panostaa tilojen viihtyvyyteen, tuotteiden esillelaittoon ja tunnelmaan. Meille on ollut tärkeää että pystymme upeiden tuotteiden ja hyvän palvelun lisäksi tuomaan päivääsi iloa ja kauneutta.

Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen laajensimme keittiötä ja pihaan tuotiin lasipaviljonki lisäämään asiakaspaikkoja. Kesäkaudella myös ulkokioski jäätelöiden ja vohveleiden myynnissä helpotti keittiön painetta.

Kahden toimintavuoden jälkeen oli taas remontin aika. syksyllä yhdistimme kaksi liiketilaa ja avasimme entisen pankkisalin asiakastiloiksi. pankinjohtajan huone toi kaivattua lisätilaa keittiöön. Tiloja on muokattu ja pyöritelty vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla toiminnan alati muuttuvia tarpeita.

Neljän toimintavuoden aikana paikkakunnalla on opittu uusi kahvilakulttuuri. Olemme siitä todella iloisia ja kiitollisia uskollisille ja sitoutuneille asiakkaillemme. Kiitos että saamme palvella, pyrimme olemaan luottamuksenne arvoisia jatkossakin.

Scroll to Top