LähiKontti kahvila ja lounasravintola

Tervetuloa persoonalliseen (kylä)kahvilaamme Keski-Suomen sydämessä! Löydät kahvilastamme monipuolisen valikoiman annoksia, joihin kuuluvat herkulliset burgerit ja runsaat, raikkaat salaatit sekä keittolounaat. Kaikki on valmistettu rakkaudella laadukkaista raaka-aineista.

Aitoja makuja - valikoituja tuotteita

Herkuttele kahvilamme suosituilla leivonnaisilla, joista suurimman osan valmistamme gluteenittomana ja laktoosittomuus on meille itsestäänselvyys. Erityisen ylpeitä olemme Brita-kakustamme, joka on asiakkaidemme ehdoton suosikki. Tämä klassinen herkku on saavuttanut suosiota laajalti ja on varma valinta kahvihetkeesi.

Pienen ryhmän lounastapaamiseen voit varata erillisen tilan, mihin mahtuu 10 henkillöä. Pankkiholvina aikanaan toiminut tila on saanut nyt uuden käytön neuvottelu- / kokoustilana. Kysy tilan varaustilanteesta henkilökunnaltamme.

Nauti kupponen luomukahvia tai tule herkuttelemaan brunssilla

Älä jätä väliin kuukausittain järjestettävää brunssiamme  – tule nauttimaan monipuolisista herkuista ja mukavasta tunnelmasta. Seuraa tarjontaamme Facebookissa.

Kahvilamme on todellinen helmi Keski-Suomessa, ja tänne kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin. Olitpa sitten paikallinen tai vierailija, me tarjoamme sinulle lämpimän ja kotoisan ympäristön.

Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään – me odotamme sinua!

Scroll to Top